Дома  I    Мапа  I    Контакт  I    Огласна Табла    


   
 
 
 
Погледнете ја статистиката за работењето на судот за актуелната година ...
 
 
 
 
КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
 
Местоположба
Основниот суд во Охрид се наоѓа во центарот на градот Охрид, на ул. “Македонски просветители” б.б. Судот е сместен во трикатна зграда. Во истата зграда е сместено Основното јавно обвинителство-Охрид и Државното правобранителство-Охрид.

Во нејзина непосредна близина се лоцирани Македонски телекумуникации, СВР Охрид и повеќе адвокатски канцеларии.

Мапа со локација на судот: ТУКА
 
Доколку имате некое прашање или ви е потребна соодветна информација, можете да ја искористите контакт формата прикажана подолу.
На Вашето прашање ќе одговориме во најкус можен рок. Ви благодариме.
 
Име и презиме:
Адреса:
Телефон:
Емаил Адреса:
 *    
Тема на Пораката:
 *  
 
Содржина на Пораката:
 *  
 
 
Полињата означени со * се задолжителни.